Help de cliënten van Pameijer met jouw oude smartphone

Facilicom Foundation

Heb je een smartphone of tablet die in de kast ligt te verstoffen? Maak de cliënten van Pameijer er blij mee en help hen verbonden te blijven.

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. Zij helpen mensen verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Ze ondersteunen kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking.Niet alle cliënten van Pameijer hebben een smartphone of tablet en kunnen deze wel gebruiken, nu face-to-face contact in tijden van corona lastiger is. Zo kunnen zij op afstand toch contact hebben met begeleiders, vrijwilligers, familie en vrienden. Een klein gebaar voor jou, maakt een groot verschil voor hen!

Aanlevercriteria

  • Zet de smartphone of tablet op fabrieksinstelling, zodat er geen persoonlijke of bedrijfsgerelateerde gegevens meer op staan. Lukt dat niet, dan doet Pameijer dat voor je, want bij ontvangst ontsmetten en resetten zij alle apparatuur.
  • Heb je nog een oplader? Lever deze dan mee in. En anders is het fijn als de batterij nog goed werkt.

Versturen

Heb je alles goed verpakt? Stuur jouw smartphone of tablet naar een van onderstaande adressen:Pameijer ICT-Academy

Hillestraat 7

3072 JJ RotterdamPameijer (hoofdkantoor)

Crooswijksesingel 66

3034 CJ RotterdamAfgeven

Het is ook mogelijk om jouw smartphone of tablet bij bovenstaande adressen af te leveren.

  • Op het hoofdkantoor aan de Crooswijksesingel 66 kan je op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur buiten bij de hoofdingang je spullen deponeren in een kleine box.
  • Bij Pameijer ICT-Academy aan de Hillestraat 7, kan je op werkdagen tussen 09.00 uur en 16.00 uur terecht.