Happy Werk hoor je straks op de radio

Facilicom Group Werkgeluk

Goeie mensen kunnen we bij Facilicom Group goed gebruiken. Op dit moment duurt het soms te lang voordat we die vinden. Daarom start er vanaf 11 maart een speciale campagne. Zo maken we in heel Nederland bekend dat werk bij ons Happy Werk is.

Sinds afgelopen zomer hebben we de nieuwe slogan Happy People make Happy People. Ook in de campagne zal die boodschap een belangrijke rol spelen. In spotjes op de radio – bijvoorbeeld via Radio2 – en via internet roepen we werkzoekenden op naar www.happywerk.nl te gaan. Dit is een tijdelijke pagina binnen www.werkenbijfacilicom.nl. Van hieruit kunnen bezoekers verder klikken naar de banen die op dit moment beschikbaar zijn.

Happy op de radio

'Wij maken Nederland schoner, veiliger en vriendelijker. We werken voor anderen en graag samen met jou.' Deze tekst kan je binnenkort zomaar op de radio horen. Zo kunnen we in korte tijd veel mensen in heel het land bereiken. De spotjes zijn tot en met 24 maart te horen via Radio 2, 3FM, Qmusic, Spotify, en ook regionale zenders van E-Power (zoals bijv. ArrowFm en RadioNL). Naast de hoofdspot van Facilicom Group zijn er vijf verschillende versies waarin de divisies naar voren komen. Het gaat hierbij om Albron, Breijer, Gom, Incluzio en Trigion).

 

Video via Youtube

Via advertenties op YouTube zullen we ook een video Happy People make Happy People verspreiden. Nieuwsgierig hoe deze eruit ziet?

Banners op internet

Op verschillende websites krijgen bezoekers een banner met Happy People make Happy People te zien, met een uitnodiging om snel naar happywerk.nl te gaan. Je vindt de banners hier.