FMN organiseert najaarscongres met thema ‘Verbinden’

Facilicom Group

Het congresprogramma staat geheel in het teken van ‘Verbinding maken’ en juist dat belangrijke onderdeel wordt door de recente coronamaatregelen bemoeilijkt. Daarom is het najaarscongres FMN Connect XL Maak(t) de Verbinding, dat zou plaatsvinden op 25 november 2021, nu verplaatst naar 13 januari a.s. 

Op 25 november organiseert FMN haar najaarscongres FMN Connect XL met als thema ‘Verbinden’. Als platina partner van FMN kunnen we uiteraard niet ontbreken tijdens deze meeting. Daarom zal op het festivalplein Justin Clausing namens Facilicom Group zijn opwachting maken om de ‘verbinding’ te zoeken met de aanwezigen aldaar. Samen met hem ontvangen ook sprekers van FMN, Expertteam Faciliteren, Topdesk, Nuvolo, PWC, Essity, GreenTix, Dutch Green Building Council, Plan@Office Colliers, Humanagement en HotspotLab gasten tijdens interactieve sessies.

FMN-leden (professional – young professional – student) hebben gratis toegang tot het festival. Niet-leden, of gratis deelnemers van het FMN-platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie. Voor de laatste mededelingen, aanmelden en het actuele programma verwijzen we je graag door naar de eventpagina op www.fmn.nl