Facilicom Group verlengt samenwerking met Wrokko

Facilicom Group

Facilicom Group heeft zijn partnership met Wrokko, een Rotterdamse social enterprise die zich inzet voor het verbeteren van het carrièreperspectief van hoogopgeleid multicultureel talent verlengd. Voor veel multicultureel talent blijkt immers het gebrek aan een goed netwerk een hindernis te zijn om de juiste stap te zetten richting de arbeidsmarkt. Wrokko bestaat nu iets langer dan één jaar en Facilicom Group was de allereerste officiële partner van Wrokko.

‘De verlening bevestigd eens te meer dat beide organisaties geloven dat diversiteit en inclusie marathons zijn in plaats van korte sprint. Een verlening van ons partnership is ons inziens dan ook logisch vervolg’, vertelt Etienne Friederichs van Buitengewoon, onderdeel van Facilicom Group. Facilicom heeft een grote ambitie om op het gebied van een diversiteit. De samenwerking met Wrokko biedt ons mooie kansen om multicultureel, hoog opgeleid talent te bereiken en aan ons te verbinden’.

Ondertekening contract Wrokko en Facilicom Group

Anass Meziane, oprichter van Wrokko: ‘Ik ben blij dat we Facilicom Group, een van de grootste werkgevers van de regio Rotterdam, aan ons blijven verbinden. Ons partnership blijft daarmee een aanknopingspunt om op een maatschappelijk positieve manier multiculturele high potentials en Facilicom Group met elkaar te verbinden’, besluit Anass.

Meer informatie over Buitengewoon vind je op www.wijzijnbuitengewoon.nl en over Wrokko op www.wrokko.nl