Facilicom Group start met MBO-traineeshipprogramma

Traineeship

Facilicom Group start met ingang van 1 september met een traineeship gericht op MBO-ers. Daarmee is het de eerste dienstverlener van ons land die MBO-afgestudeerden een traineeship van 2 jaar aanbiedt.

In de opbouwfase van het traineeship werkt Facilicom Group nauw samen met diverse onderwijspartners in het land zoals Albeda, ROC van Amsterdam en Zadkine. ‘Daarmee kunnen we het traineeship optimaal aan laten sluiten op de opleiding én op het werkveld en zo zorgen we dat de trainees naadloos op functies en doorgroeimogelijkheden bij Facilicom Group aansluiten, vertelt Geert van de Laar, CEO Facilicom Group.

Traineeshipprogramma past bij onze visie

Een traineeshipprogramma is niet nieuw binnen Facilicom Group. Facilicom beschikt immers al vele jaren over een traineeshipprogramma voor HBO en WO-afgestudeerden. En met succes. Vele trainees zijn doorgegroeid naar leidinggevende posities binnen de organisatie. Daarnaast zorgt een traineeship ook voor een divers personeelsbestand, vinden we meer aansluiting bij de diversiteit in de samenleving en biedt het mogelijkheden om jonge talenten de vaardigheden mee te geven die horen bij onze visie op leiderschap.

Facilicom Group investeert in MBO-traineeship

‘Momenteel zijn er zeer weinig MBO-traineeships in de markt. Daar gaat iets in veranderen door Facilicom. We hechten veel waarde  aan MBO-ers en in ons traineeprogramma geven wij hen de mogelijkheid zich maximaal te ontplooien. Daarom investeren we graag in de ontwikkeling van dit traineeship om de aansluiting voor hen optimaal te faciliteren, besluit Geert van de Laar.

Meer weten over het traineeship of inschrijven voor het traineeship kan op https://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/mbo-traineeship-bij-facilicom-group-schiedam-nederland/