Facilicom Group klimaatsupporter Nationale Klimaatweek

Facilicom Group

Gisteren (31 oktober) startte de Nationale Klimaatweek. In deze week (die loopt t/m 5 november) laat het hele land zien wat er in Nederland allemaal al gebeurt en nog moeten gebeuren om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Facilicom Group heeft zich als Klimaatsupport aangesloten bij de Nationale Klimaatweek.

Voor Facilicom Group is het belangrijk zich aan te sluiten en de Nationale Klimaatweek te ondersteunen, omdat we in onze dienstverlening ook streven om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Ons doel is om in 2030, als eerste grote organisatie in Nederland,  geheel CO2 neutraal te opereren.

Van overheden tot bedrijven, van sportverenigingen tot ziekenhuizen. Op allerlei manieren laten men zien wat zij aan het klimaat doen tijdens de Nationale Klimaatweek. Het doel? Zoveel mogelijk Nederlanders inspireren zich in te zetten voor het verminderen van de CO2-uitstoot. Nieuwsgierig welke stappen we nemen? Kijk op onze pagina Corporate Social Responsibility Facilicom Group

Houd onze website en socials gedurende deze Nationale Klimaatweek in de gaten. Wij delen gedurende deze week meerdere inspiratievolle en duurzame initiatieven op weg naar een klimaatneutraal Facilicom.