Facilicom Group feliciteert Gom en Buitengewoon

Buitengewoon Sociaal ondernemen

De professionele schoonmaaksector biedt werk aan miljoenen mensen in heel Europa en speelt een cruciale rol in gezondheid, welzijn, imago en perceptie. De European Cleaning and Hygiene Awards belonen de inspanningen van de schoonmaaksector met awards in diverse categorieën. De jury heeft ruim 130 inzendingen uit verschillende landen bekeken. Twee van onze bedrijven, Gom en Buitengewoon, zijn genomineerd voor de European Cleaning and Hygiene Awards 2019.

Voor Gom is dit al het derde jaar dat zij genomineerd is voor deze Europese prijs. In de categorie ‘Best use of smart solutions by service providers’ scoorde de Trash Roulette van Gom een nominatie. De tweede nominatie in de categorie ‘Rising star’ is voor Lars Tubben (23) campusmanager TU Delft. Onder zijn dagelijkse leiding bracht het Gom-team het kwaliteitscijfer in een jaar tijd omhoog van 6,9 naar een spectaculaire 9,4.

In de categorie 'Commitment to diversity' (inzet en betrokkenheid bij diversiteit) is Buitengewoon een van de drie bedrijven op de shortlist. Een mooie erkenning en dat direct in het eerste jaar van het bestaan.

Op 17 oktober worden in Londen de winnaars van de awards bekend gemaakt.