Facilicom Group deelnemer Week van het Werkgeluk 2021

Facilicom Group Werkgeluk

In de week van 20 tot en met 26 september 2021 vindt de vierde editie van de Week van het Werkgeluk plaats. Facilicom Group geeft met allerlei initiatieven en acties aandacht aan deze bijzondere week.

Werkgeluk is een werkwoord

‘Waar het uiteindelijk om draait? Dat we samen werken aan een gelukkige werkvloer, waarin we oog hebben voor plezier, welzijn en succes én er voor elkaar zijn als iemand het even moeilijk heeft. Zo'n perspectief is natuurlijk niet gebonden aan een jaarlijkse themaweek. Daar zijn we elke dag mee bezig.’, vertelt Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group.

Week van het Werkgeluk

Activiteiten tijdens de Week van Werkgeluk

De Week van het Werkgeluk is bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over hoe gelukkig we zijn op het werk en hoe we dit kunnen vasthouden en verbeteren. Daarom besteedt Facilicom Group tijdens de Week van het Werkgeluk extra aandacht aan het werkgeluk van zijn mensen. Met een nieuwsbrief, video’s, acties met en voor collega’s en updates over werkgeluk, krijgt het onderwerp een extra boost.

Werkgeluk moet je delen

Hoe persoonlijk werkgeluk ook is, er is veel wat je als organisatie doen kunt om medewerkersgeluk te bevorderen. Onder de noemer; “werkgeluk moet je delen” heeft Facilicom Group een complete kennisbank ingericht. In deze kennisbank delen we ervaringen. Alles voor een werkomgeving waar plezier en prestatie ruimte krijgen. Waar plek is voor iedereen, en waar medewerkers regie hebben op wat ze doen en hoe. Ook is een gratis whitepaper over werkgeluk te downloaden en vertellen medewerkers van diverse bedrijfsonderdelen bij Facilicom Group over hun werkgeluk.