De frisse blik binnen Facilicom Group

De tijd vliegt. Het is bijna onwerkelijk om te bedenken dat Facilicom Group alweer bezig is met het opzetten van een selectieprocedure voor de nieuwe groep trainees. “Time flies when you’re having fun” is een welbekende uitspraak. Dat is hier zeker van toepassing!

Sinds begin september zijn wij begonnen met het Traineeship van Facilicom Group. Elf ambitieuze, gezellige en volstrekt verschillende jonge starters. Na de eerste dag vroegen veel van ons zich af: hoe kan dit ooit een goed team worden? Gelukkig kwam daar al snel antwoord op; juist door die verschillen kunnen we veel bereiken!

Na een maand intensief te hebben samengewerkt, is iedereen aan zijn eigen avontuur begonnen. Verschillende managementfuncties, in verschillende divisies van het veelzijdige bedrijf Facilicom Group. De open cultuur die heerst binnen het bedrijf is iets wat alle trainees is opgevallen. Vanaf het begin staat iedereen, van medewerkers op de vloer tot de CEO, open voor vragen en nieuwe ideeën. Sterker nog, het wordt van ons verwacht om met opvallende, gekke en nieuwe initiatieven komen, om zo het bedrijf verder te helpen.

Als trainees hebben we individueel, maar ook als groep al voor meerdere uitdagingen gestaan. Voor velen van ons is het de aftrap geweest van een professionele carrière, waarbij we in het diepe werden gegooid, maar juist de obstakels die je onderweg tegenkomt helpen je ontwikkelen. Zo’n eerstejaarsfunctie gaat met vallen en opstaan, maar gelukkig vangen we elkaar op en kijken we met goede moed naar onze toekomst bij Facilicom Group.

Bruggen bouwen tussen de verschillende divisies en bedrijfsonderdelen is één van de speerpunten van ons team. Door creatieve sessies, verschillende trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en nieuwe initiatieven, zijn wij er van overtuigd dat dit gaat lukken. Vooral ‘teambuilding’ tijdens de stapavonden in Antwerpen dragen bij aan het groepsproces en de sterke band die er is ontstaan. Daarbij stimuleert dit uiteraard de creatieve gedeeltes van ons brein.

Ben je benieuwd naar nog meer verhalen of ervaringen, lees hier 'Ons Toeventuur’, een recap op ons eerste jaar als trainees. Neem gerust contact op met ons!

Trainees 2019-2021

Meer informatie over het Facilicom Group traineeship?

Neem een kijkje op onze website