Alycia Biekram (Facilicom Solutions) wint ABN AMRO Duurzame 50 Young Professional award

Facilicom Group

Op woensdag 3 november ontving Alycia Biekram, manager duurzaamheid en innovaties bij Facilicom Solutions, tijdens het Green Tie Gala, de ABN AMRO Duurzame 50 Young Professional award 2021.

Young Professional Award, als onderdeel van de ABN AMRO Duurzame 50 is opgezet om de young professionals (tot 30 jaar) te stimuleren op het gebied van het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De kennis van de young professional op het gebied van digitalisering, automatisering, 3D-printen en robotica is essentieel in de versnelling van de bouwsector. Van deze ontwikkeling hebben de young professionals meer kennis. En deze kennis is nodig om de transitie naar een duurzame bouw- en vastgoedsector waar te maken.

Op de foto een trotse Alycia Biekram (midden) samen met Leontien de Waal (sector banker ABN AMRO links) en dagvoorzitter Marit van Bohemen (rechts).

Trotse Alycia met de Young professional award

Het moet duurzamer‘Er ligt een enorme uitdaging in de gebouwde omgeving. Iedereen in deze branche moet zich bewust zijn van de rol die het kan spelen om de gebouwde omgeving waarin we dagelijks werken duurzamer te maken. Daarnaast moeten we blijvend zorgdragen voor de biodiversiteit en bovenal notie hebben van de sociale impact in alles wat we doen. Zeker ook binnen het facilitaire domein’, vertelt Alycia.

Duurzaamheid hoog op de agenda

‘Wij zijn er bijzonder trots op dat Alycia deze prijs in ontvangst mocht nemen. En volgens ons ook zeer terecht’, vertelt Martine Geurts, lid algemeen bestuur Facilicom Group. Alycia levert binnen onze organisatie maar ook zeker bij onze klanten dagdagelijks een belangrijke bijdrage om duurzaamheid hoog op de agenda te zetten. Zij maakt onze wereld duurzamer en helpt en ondersteunt anderen om dat ook te doen’.

 

Green Tie Gala en ABN AMRO Duurzame 50

Hier lees je meer informatie over het Green Tie Gala en hier vind je details over de ABN AMRO Duurzame 50.