650 gasten vieren jubilarissenfeest bij Facilicom Group

Facilicom Group fêteerde donderdag 4 november in het Beatrix Theater in Utrecht ruim 650 gasten tijdens het Jubilarissen-event. Dit jaar zijn 256 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 249 personen 25 jaar, maar liefst 26 vieren een 40-jarige jubileum. Zoals elk jaar worden alle jubilarissen tijdens dit Jubilarissen-event bedankt voor hun jarenlange inzet voor de organisatie.

Facilicom Group voert al jaren een actief en duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Daarmee zorgt Facilicom Group dat medewerkers gezond, fit en met plezier naar het werk gaan tot de pensioengerechtigde leeftijd. De balans tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden, én motivatie en betrokkenheid staan centraal.

Alle jubilarissen van Facilicom Group op een rij

Vorig jaar kon voor het eerst in het bestaan van Facilicom Group het Jubilarissen-event geen doorgang vinden vanwege verscherpte maatregelen in het kader van de pandemie. Dit jaar zij we weer fysiek bijeen hier in het Beatrix Theater. ‘We zijn er trots op al deze collega’s te mogen ontvangen. Het Jubilarissen-event laat ons keer op keer zien dat we vele lange dienstverbanden kennen binnen Facilicom Group. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de club en dat is, zeker in deze tijd een waardevol goed’, vertelt Geert van de Laar. ‘Op die manier houdt Facilicom Group waardevolle kennis en ervaringen in huis en dat zorgt voor continuïteit bij onze opdrachtgevers. Zeker in een tijd van arbeidskrapte een win-win situatie’.