Lezerspanel

Happy People wordt gemaakt voor de 26.000 medewerkers van Facilicom in Nederland. Om verder te bouwen aan ons personeelsblad hebben we een lezerspanel opgericht. 

Wat wil je graag lezen in Happy People? Welke foto's en verhalen spreken je aan? Wat vind je van de vaste rubrieken? Wat kan er misschien beter? Ben je vooral geïnteresseerd in nieuws over je eigen werk, of wil je juist graag weten wat er bij andere bedrijfsonderdelen gebeurt? Lees je Happy People het liefste als een papieren blad, of heeft een online magazine je voorkeur? Het zijn voorbeelden van vragen die we je graag voorleggen als lid van het lezerspanel.

Hoe werkt het?

Samen met collega's uit alle bedrijfsonderdelen vragen we je maximaal drie keer per jaar om mee te denken over de toekomst van Happy People. We sturen je een online enquête, of bellen je met een aantal korte vragen. Natuurlijk gaan we zorgvuldig met je persoonsgegevens om, en worden je antwoorden anoniem verwerkt. De resultaten gebruiken we om de inhoud en vorm van het blad te verbeteren.

We waarderen jouw inzet

Je deelname aan het lezerspanel geven je de kans om je ervaringen, wensen en ideeën te delen. Op die manier kunnen we Happy People samen nog beter maken.

Als dank voor je tijd en inzet ontvang je, als je een jaar lang hebt bijgedragen aan het lezerspanel, een mooie cadeaubon.

Doe je mee?

Wil je lid worden van het lezerspanel? Vul dan snel het onderstaande formulier in. Heb je een enthousiaste collega die ook graag meedoet? Meld je dan samen aan!