Project aanmelden

Iedereen kent wel een goed doel dat best wat hulp kan gebruiken. Of een project dat je graag als vrijwilliger zou willen ondersteunen. Misschien wel bij jou in de buurt. Bij Facilicom Group kijken we ook naar de wereld om ons heen. En daarom steunen we dit soort initiatieven van jou en je collega's van harte: via de Facilicom Foundation. Ken jij een inspirerend doel, project of initiatief in je eigen omgeving dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Laat het ons weten! Via onderstaand schema kun je nagaan of het project aan de voorwaarden voldoet.

Voorwaarden voor het aandragen van een project bij de Facilicom Foundation

Voor Facilicom-medewerkers

Ken jij een inspirerend doel, project of initiatief in je eigen omgeving dat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Laat het ons weten! Controleer wel eerst via onderstaande button of je project aan de voorwaarden voldoet. 

Check de projectvoorwaarden

 

Twee vrouwewlijke collega's bij de oven.

Inspiratie: de verhalen van collega's

Wil jij graag een goed doel steunen, maar heb je nog wat inspiratie nodig? Op deze pagina vind je de verhalen over de projectaanvragen van collega's die je al voor gingen. Bekijk ook zeker de inspirerende video's van Jannie, Erwin en Veerle.

Bekijk de projecten van collega's

Voor maatschappelijke organisaties

De Facilicom Group Foundation richt zich op kwetsbare groepen in Nederland en de aanvraag moet er dan ook op gericht zijn om deze groepen een inspirerende leefomgeving te bieden. We hebben bijzondere interesse in projecten die zich richten op de thema’s: Schoon, Veilig, Zorg en Samen Eten.De bijdrage van het fonds zal er primair op gericht zijn het initiatief/project te helpen zelfredzaam te worden. Het bestuur van de Facilicom Group Foundation beslist over het wel of niet toewijzen van ondersteuning aan ingediende projecten.

Project aanmelden

Een project kun je aanmelden via onderstaand aanvraagformulier. Houd er rekening mee dat aanvragen aan de voorwaarden moeten voldoen. Het bestuur van Facilicom Group Foundation beslist of een aanvraag gehonoreerd wordt.