Ambassadeurs

De Facilicom Group Foundation heeft de actieve steun van enthousiaste collega’s die zich als ambassadeur inzetten. De ambassadeurs, vertegenwoordiging van alle Facilicom bedrijven, denken mee over nieuwe projecten van de foundation maar zijn vooral actief in het promoten van de foundation en activiteiten onder de collega’s. Hieronder stellen wij ze aan u voor.

Portret van Don Ran, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Don Ran

Klantmanager B30 - Facilicom Solutions 

“Het bijdragen aan de ontwikkeling van anderen is mijn drijfveer om me in te zetten voor de Facilicom Foundation. Het zijn vaak ontbrekende randvoorwaarden die die ontwikkeling in de weg staan.

Portret van Jeffrey Lefevre, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Jeffrey Lefevre

Medewerker Contractbeheer - Facilicom Solutions

"Toen ik over de Facilicom Foundation hoorde greep dit meteen mijn interesse. Ik vind het namelijk erg belangrijk en fijn om iets te kunnen betekenen voor de medemens die dit goed kan gebruiken. De keren dat ik vrijwilligerswerk heb gedaan gaven mij een enorme hoeveelheid voldoening en het zien van een lach op iemands gezicht maakt het al meer dan de moeite waard. De stap naar Facilicom Foundation ambassadeur is voor mij dan ook vanzelfsprekend."

Portret van Mayela van Walsum, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Mayela van Walsum

Manager Facilicom Foundation

"Ik werk al jaren in welzijn, sinds een aantal jaar voor Incluzio, en doe dit met veel plezier. Dagelijks zie ik wat de inzet voor een ander voor verschil kan maken. Hoe klein het gebaar ook is. Daarom ben ik ook blij dat onze werkgever het belangrijk vindt om maatschappelijk betrokken te zijn door middel van de Facilicom Foundation. Samen met de Foundation en de collega’s kunnen we een verschil maken voor diverse doelgroepen in Nederland. Hoe tof! Daar zet ik me graag in en ben ik betrokken bij de foundation."

Portet van caroline geeratz - pieterse, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Caroline Geeratz - Pieterse

Junior Projectmanager - De ZorgCentrale 

"Van huis uit heb ik altijd meegekregen om mijzelf in te zetten voor kwetsbare groepen in onze maatschappij. De Facilicom Foundation is hiervoor een prachtig initiatief. Door middel van het ambassadeurschap van de Facilicom Foundation zet ik mijzelf, samen met mijn collega’s, in om ervoor te zorgen dat de samenleving voor iedereen een stukje mooier wordt."

Portet van Suzanne Dortland, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Suzanne Dortland

Management Trainee - Facilicom Group

“Natuurlijk ben ik ambassadeur van de Foundation, maatschappelijke betrokkenheid vind ik erg belangrijk. Door ambassadeur te zijn van de Foundation wordt de kans geboden om met collega’s de samenleving te verbinden en zo een steentje aan de samenleving bij te dragen. Daarnaast vind ik het erg interessant en leerzaam om met mensen met verschillende achtergronden in contact te komen.”

Portret van Monica Gaastra, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Monica Gaastra

Management Trainee - Facilicom Group

“In het eerste jaar van mijn Traineeship ben ik werkzaam bij De Zorgcentrale, hier doe ik verschillende projecten. Het is voor mij ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn binnen en buiten de organisatie. Om die reden ben ik met trots ambassadeur van de Facilicom Foundation.”

Portret van Martijn Ploos van Amstel, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Martijn Ploos van Amstel

Manager ICT - Facilicom Energiemanagement

“Toen ik hoorde dat Facilicom een Foundation had opgezet, was ik direct geïnteresseerd. Al langere tijd speel ik met de gedachte om meer betrokken te raken in mijn omgeving. Maar bij wat? Daar was ik nog niet uit."

Portret van Stefanie Harmsen, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Stefanie Harmsen

Advocaat - Facilicom Group

"Een inspirerende leefomgeving voor iedereen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dat triggerde mij om mij aan te melden als ambassadeur van de Facilicom Foundation. We vinden het als mens allemaal belangrijk dat wanneer het, door welke situatie of gebeurtenis in ons leven dan ook, even minder goed met ons gaat er mensen in ons omgeving zijn die ons (verder) willen helpen. Ik vind het belangrijk om mensen die het moeilijk hebben dat extra steuntje in de rug te kunnen geven. Facilicom heeft als grote organisatie de mensen, middelen en de kracht om iets bijzonders te doen en daar wil ik me graag voor inspannen! Een fantastisch initiatief van Facilicom!"

Portret van Jannie Kavelaar, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Jannie Kavelaar

Medewerker Servicedesk - Incluzio

“Omdat wij het allemaal goed hebben, in mijn ogen, wil ik iets terug doen voor onze minder bedeelde medemens. Want als je 's avonds naar een gezellig, ingericht huis kan, waar liefdevolle familieleden op je zitten te wachten, ben je een gelukkig mens.” 

Portretfoto van Miranda Nieuwpoort ambassadeur van de Facilicom Foundation

Miranda Nieuwpoort

Projectmanager operations - Gom

"Ik vind het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en iets te doen voor een ander. Naast mijn vrijwilligersrol bij de KWF Kankerbestrijding als bestuurslid voor regio Den Haag, kan ik ook via de projecten vanuit de Facilicom Foundation net even het verschil maken voor mensen die het nodig en minder goed dan ik hebben."

Portret foto van Freya Nobel, ambassadeur bij de Facilicom Foundation

Freya Nobel

Facility Coördinator - Facilicom Solutions

"Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan en in de maatschappij. Iedereen verdient een leefomgeving waarin hij of zij zich verder kan ontwikkelen en zich prettig voelt. Mooie en goede initiatieven om dit te realiseren, support ik graag, want samen bereiken we meer."

Portret van Iris Heijkoop, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Iris Heijkoop

Project Manager - Facilicom Solutions

"Maatschappelijke betrokkenheid vind ik erg belangrijk. Privé maar zeker ook zakelijk. Dat is ook één van de redenen geweest om bij Facilicom te gaan werken. Om hier verder aan bij te mogen dragen, is de reden dat ik ambassadeur ben geworden van de Facilicom Foundation!"

Portret van Natascha Sleeking-de Rooij, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Natascha Sleeking - de Rooij

Consultant Management & Advies - Facilicom Solutions

"De Facilicom Foundation was mij al ter oren gekomen voordat ik bij Facilicom in dienst kwam. Een fantastisch initiatief in mijn ogen. Facilicom heeft 31.000 medewerkers in dienst, van schoonmaker tot onderhoudsmonteur en van receptionist tot directeur. Hoe gaaf is het dat we met de Facilicom Foundation ál deze mensen kunnen mobiliseren om iets te doen voor de kwetsbare groepen binnen hun eigen leefomgeving."

Portret van Esther Sleurink, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Esther Sleurink

Personeelsfunctionaris - Kleentec

“Ik ben privé maatschappelijk altijd erg betrokken geweest bij kwestbare doelgroepen. O.a. geholpen bij vluchtelingenopvang en pleegkinderen in het weekenden een thuis gegeven. Daarnaast heb ik familie in Kenia wonen en van daaruit aangehaakt bij realisatie weeshuis en een medische post."

Portret van Ton van Nieuwpoort, ambassadeur van de Facilicom Foundation.

Ton van Nieuwpoort

Medewerker Recruitment - Traffic Support

"Naast mijn werkzaamheden voor de Safety Group vind ik het belangrijk ook te kijken naar de mogelijkheden van de mensen die wat minder kansen hebben gehad in het leven. Ik zie daarom het initiatief van de Facilicom Group Foundation als waardevolle maatschappelijke bijdrage. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden dicht bij huis om je betrokkenheid te tonen."

Portretfoto van ambassadeur Jonika Keizer

Jonika Keizer

Operationeel Manager - Gom Offices

"Ik zet mij graag in voor de Facilicom Foundation omdat ik maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk vind. Ik wil mij graag inzetten voor kwetsbare groepen in de maatschappij. Door Ambassadeur te zijn van de Facilicom Foundation kan ik daar een steentje aan bij dragen."